Algemene informatie2020-11-23T18:37:56+01:00

Contact gegevens
Grip op Perspectief
Adenauerlaan 27
3572 RA Utrecht

T +31 (0)6 252 422 73
E info@gripopperspectief.nl

Openingstijden behandelingen
Vrijdag en zaterdag 09.00-21.00 uur.
In overleg is het ook mogelijk om op andere dagen in de avonduren een consult te ontvangen.

Bereikbaarheid
Je kunt ons vrijdag en zaterdag tussen 09.00 uur t/m 21.00 uur telefonisch bereiken op +31 (0)6 252 422 73. Indien je niemand telefonisch kunt bereiken laat dan een bericht achter op het antwoordapparaat of stuur een tekstbericht of een whatsapp. Je kunt ook via de mail info@gripopperspectief.nl een bericht sturen. Grip op Perspectief heeft als beleid binnen 24 uur contact met je opnemen.

Afspraak annuleren
Indien je een afspraak wilt annuleren of verzetten, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren-, telefonisch of via de mail, te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Informatie aan derden
Op alle gegevens die je verstrekt aan Grip op Perspectief, is het beroepsgeheim van de Nederlandse Vereniging Orthopedagogen en Onderwijskundige (NVO) van toepassing (zie privacyreglement NVO).
Voor alle informatie die wij aan derden verstrekken hebben wij schriftelijke toestemming van jou nodig. Indien een derde gegevens wil met jouw toestemming, dien je altijd een toestemmingsverklaring van Grip op Perspectief te ondertekenen.

Bij de aanmelding is je gevraagd om toestemming voor rapportage aan andere hulpverleners of belangrijke betrokkenen. Indien je hiervoor geen toestemming wilt verlenen, zullen wij dit noteren in jouw dossier. Indien nodig kan in het kader van jouw behandeling op anonieme basis consultatie met derden plaatsvinden.

Klachtenregeling
Grip op Perspectief houdt zich aan de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundige (NVO) en het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Als je klachten hebt over je behandelaar of over andere aspecten van Grip op Perspectief dan kun je dit direct met desbetreffende behandelaar bespreken. Indien dit niet kan of je komt er samen niet uit, neem dan contact op met:

Bij vragen neem gerust contact met ons op.