Loading...
Over Ons2020-06-05T20:59:28+02:00

Grip op Perspectief gelooft dat iedereen uniek is maar toch gelijk aan elkaar

De naam Grip op Perspectief ontleent zich aan het feit dat elk individu grip wil hebben op zijn eigen leven, om op deze wijze een beter perspectief te ontwikkelen. Verschillende opgedane ervaringen in je eigen leven spelen hierin een essentiële rol, waarvan jezelf niet of nauwelijks bewust van bent. Waar men ook tegenaan loopt in het leven bewustwording over wie jij bent, wat je levenservaringen zijn en verbanden hierin leggen leidt tot nieuwe inzichten. Deze nieuwe inzichten zorgen voor meer duidelijkheid en zekerheid over welke koers je vaart. Dit resulteert in meer grip op je eigen leven, meer tevredenheid over jezelf en het leven die je leidt.

Onze kernwaarden:

  • Gelijkwaardigheid

  • Persoonlijke benadering

  • Betrokkenheid

  • Vernieuwing

  • Ontwikkeling

  • Integriteit

  • Betrouwbaarheid

Iedereen is uniek, maar toch gelijk aan elkaar. Iedereen heeft het recht om regie over zijn eigen leven te hebben. Iedereen is in staat om zijn eigen krachten te vergroten. Iedereen is in staat om in mogelijkheden te denken. Iedereen heeft de capaciteit om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Iedereen is in staat om zijn problemen aan te pakken. Iedereen heeft het recht om het maximale uit zijn leven te halen. Iedereen verdient het om steun van een ander te ontvangen. Iedereen is uniek, maar toch gelijk aan elkaar!

H. (Hayat) Elmarchouhi, MSc – Orthopedagoog NVO/ Cognitief gedragstherapeut VGCt- en schematherapeut i.o.

“Een cultuur sensitieve, ambitieuze, scherpe, analytische en gedreven vrouw die op een creatieve en strategische wijze buiten de kaders durft te denken. In controle en gefocust om tijdig ruimte te creëren voor zelfreflectie en zelfontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat er in complexe en onverwachtse situaties ruimte blijft om in mogelijkheden te denken.”

Ons Verhaal

Begonnen als praktijk aan huis uit grote ambitie voor pedagogische en therapeutische zorgverlening.

Beroepsverenigingen

Wij vinden een hoogwaardige hulpverlening integraal en blijven ons ontwikkelen om de kwaliteit die we leveren te verbeteren.

Klaar om weer grip op je perspectief te krijgen?

Maak een afspraak